Ομαδική Μελέτη Β’ Γυμνασίου

Η Β’ Γυμνασίου χαρακτηρίζεται από τις πλέον απαιτητικές τάξεις. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ πρώτης και τρίτης γυμνασίου. Αρχικά, γίνεται μία επανάληψη της ύλης που διδάχθηκε ο μαθητής στην προηγούμενη τάξη και στη συνέχεια, έχοντας ήδη ως βάση αυτήν την κεκτημένη γνώση, θα εντρυφήσει σε νέες μεθοδολογίες, τρόπους επίλυσης ασκήσεων, γραμματικά φαινόμενα και άλλα παρεμφερή. Ταυτόχρονα, γίνεται η εισαγωγή δύο νέων μαθημάτων, της Φυσικής και της Χημείας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό ο μαθητής, σε αυτή την τάξη, να διαχειριστεί τα παραπάνω με τρόπο ομαλό, επιτυχημένο και μεθοδικό. Σε αυτή την τάξη καθίσταται βαρύνουσας σημασίας, η πλήρης αφομοίωση της ύλης και η επίτευξη των διδακτικών στόχων που θέτονται από τους καθηγητές και το μαθητή. Η καθημερινή μελέτη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όλης αυτής της εκπαιδευτικής διαδικασίας και το κλειδί για την επιτυχία των παιδιών σας.

Τι προσφέρουμε:

  • Καθημερινή ομαδική προετοιμασία του μαθητή σε όλα τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, τύπου κέντρου μελέτης.
  • Διδασκαλία μέσω της σύγχρονης εξειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.
  • Παρουσίαση των ασκήσεων διαδραστικά μέσω της πλατφόρμας, κάνοντας χρήση του λευκοπίνακα.
  • Επίλυση των ασκήσεων από το μαθητή και διόρθωση αυτών.
  • Διαρκής επικοινωνία καθηγητή- μαθητών και υποστήριξη.
  • Αποκλειστική ενασχόληση του καθηγητή με τις εκάστοτε εξατομικευμένες ανάγκες του μαθητή.
  • Online quiz γνώσεων διαβαθμισμένης δυσκολίας και μηνιαία διαγωνίσματα.
  • Υπόδειξη μεθοδολογίας: Διαβάσματος – Προσέγγισης – Επίλυσης θεμάτων.

Στόχος μας:

Οι μαθητές μας να είναι καθημερινά προετοιμασμένοι σε όλα τα μαθήματα. Να είναι σε θέση να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις του σχολείου, των διαγωνισμάτων και των εξετάσεων. Με τη δική σας, αλλά και τη δική μας πολύπλευρη υποστήριξη, ενθάρρυνση και καθοδήγηση να επιτύχουν την καλλιέργεια και ανάδειξη των δυνατοτήτων τους, όχι μόνο διευρύνοντας το γνωστικό τους υπόβαθρο, αλλά και υποδεικνύοντας τους νέους, βοηθητικούς τρόπους κατάκτησης της γνώσης.

  1. Η διάρκεια της διδακτικής ώρας υπολογίζεται στα 50’.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική.

Για να κάνετε κριτική θα χρειαστεί να κάνετε είσοδο.
Μηνιαία Συνδρομή
Εγγεγραμμένοι: 0 μαθητές
Διάρκεια: 5 ώρες/εβδομάδα

Κάντε ένα δοκιμαστικό μάθημα εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.

Μάθετε πώς

Ομαδική Μελέτη Β’ Γυμνασίου

Στο eGnosi χρησιμοποιούμε Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή επιλογών»! «Εδώ» θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.