Καλώς ήρθατε στο eGnosi

Η egnosi είναι ένα αμιγώς διαδικτυακό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, που αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας,σκοπεύει να προσδώσει έναν καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης. Το φροντιστήριο μας ιδρύθηκε από έμπειρους, άρτια καταρτισμένους καθηγητές, για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, για όλους εκείνους που επιθυμούν να θέσουν στέρεες βάσεις. Για μαθητές που στοχεύουν ψηλά. Γιατί για εμάς, κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός κι αποτελεί μέλος της οικογένειας μας.  Για όλους αυτούς υπάρχει η egnosi, έτοιμη να εντάξει στην ομάδα της, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Όραμα μας να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στη μάθηση σε όλους, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.

Η επίτευξη των στόχων σας και η πραγμάτωση των οραμάτων μας

  • Η εκπαίδευση των μαθητών μας μέσω διαδικτυακών live μαθημάτων υψηλής ποιότητας και μέσω διαδραστικών εφαρμογών.
  • Η θεμελίωση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους γονείς, και η αίσθηση ύπαρξης ενός φροντιστηρίου υψηλών προδιαγραφών και υψηλών στόχων.
  • Η διασφάλιση ενός πάντοτε υψηλού επιπέδου προγράμματος σπουδών.
  • Η επιτυχία των μαθητών μας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

    Οι Εκπαιδευτικοί μας

    Στο eGnosi χρησιμοποιούμε Cookies!

    Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή επιλογών»! «Εδώ» θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.