Γίνε μαθητής

Με μια απλή διαδικασία εγγραφής και με ελάχιστο τεχνολογικό εξοπλισμό, μπες κι εσύ στην οικογένεια του φροντιστηρίου μας και πέτυχε τους στόχους σου.

Δημιουργία λογαριασμού

Για να παρακολουθήσεις τα μαθήματα σου στο διαδικτυακό φροντιστήριο egnosi θα χρειαστείς ένα προσωπικό σου λογαριασμό χρήστη.

Έναρξη συνδρομής

Με απλά και ασφαλή βήματα, μπορείς να ξεκινήσεις την παρακολούθηση μαθημάτων της επιλογής σου σε ελάχιστο χρόνο, επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείς.

Ανανέωση συνδρομής

Ανανέωσε εύκολα και γρήγορα την συνδρομή σου και συνέχισε την παρακολούθηση των μαθημάτων ή πρόσθεσε και άλλα.

Εκπαίδευση υψηλής απόδοσης και χωρίς περιορισμούς

Τα διαδικτυακά μαθήματα δίνουν την ευκαιρία για μάθηση σε σχεδόν όλους, ανεξάρτητα από το καθημερινό τους πρόγραμμα.

Δημιούργησε τον λογαριασμό σου.

Κλικάροντας το πλήκτρο που βρίσκεται πάνω δεξιά με την αναγραφόμενη ένδειξη’’εγγραφή’’. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός email.Διαφορετικά,μπορείτε να καλέσετε στο 2317-005633,για να διευκρινίσουμε την όποια   απορία σας, να κάνουμε μαζί την εγγραφή, και να γνωρίσετε και το προσωπικό μας. Επίσης στο τέλος της παραγράφου υπάρχει πλήρες ενημερωτικό βίντεο που παρουσιάζει πώς να κάνεις την εγγραφή, να διαλέγεις το μάθημα που σε ενδιαφέρει, γίνεσαι συνδρομητής και διαχειρίζεσαι το προφίλ σου.

Τρόποι Πληρωμής

Εφόσον έχεις δημιουργήσει τον λογαριασμό σου, βρες το μάθημα που χρειάζεσαι στήριξη. Μπορείς να γινείς συνδρομητής και να αγοράσεις το μάθημα που χρειάζεσαι στήριξη με 3 τρόπους:

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Πληρώνετε το αντίτιμο του μαθήματος είτε μέσω ibanking είτε με τραπεζική κατάθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας που θα επιλέξετε.

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 23600676870
ΙΒΑΝ: GR2801102360000023600676870

Αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης και ενεργοποιούμε το μάθημα. Είτε μας ενημερώνετε ( τηλεφωνικά ή με email) πως πραγματοποιήθηκε η πληρωμή και ανοίγουμε το μάθημα προς παρακολούθηση.

Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Επιλέγετε το μάθημα που επιθυμείτε και κλικάροντας στο πλήκτρο μηνιαία συνδρομή σας μεταφέρει σε περιβάλλον για online αγορά. Επιλέγε πληρωμή μέσω τράπεζας, εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική/πιστωτική) και έχετε ολοκληρώσει την online πληρωμή σας. Αυτομάτως έχει ενεργοποιηθεί το μάθημα για το οποίο κάνατε την πληρωμή και είναι έτοιμο προς παρακολούθηση

Μέσω paypal

Πληρώνετε το αντίτιμο του μαθήματος μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal, με ασφάλεια και άμεσα.

Ανανέωση Μηνιαίας Συνδρομής

5-10 μέρες πριν την λήξη της μηνιαίας συνδρομή σας θα λαμβάνετε ένα email το οποίο θα έχει χαρακτήρα ενημερωτικό και θα σας υπενθυμίζει να προβείτε σε ανανέωση της συνδρομή σας με τον τρόπο που το κάνατε και την προηγούμενη φορά όπως περιγράφεται και παραπάνω. Η ανανέωση μπορεί να πραγματοποιηθεί εως το πολύ 10 μέρες μετά την λήξη της συνδρομής σας και θα έχει ισχύ 30 μέρες.Όμως όχι από την στιγμή της πληρωμής, αλλά από την στιγμή της λήξης της προηγούμενης μηνιαίας συνδρομής. (Παράδειγμα: Η συνδρομή σας λήγει 14 Οκτωβρίου. Θα λάβετε ένα email υπενθύμισης για ανανέωση περίπου 5 – 10 Οκτωβρίου. Μπορείτε να προβείτε σε ανανέωση πριν γίνει διακοπή του μαθήματος σας έως το αργότερο 24 Οκτωβρίου. Εσείς πραγματοποιείται την ανανέωση π.χ στις 20 Οκτωβρίου. Η συνδρομή σας έχει ισχύ έως 14 Νοεμβρίου και ισχύουν ακριβώς οι ίδιοι κανονισμοί και για τις επόμενες ανανεώσεις.)

online-frontistirio-03

'Εγινες Μαθητής!

Ανήκεις πλέον στην οικογένεια του φροντιστηρίου μας. Μπορείς να διαχειρίζεσαι το προφίλ σου, να παρακολουθείς τα μαθήματα που έχεις διαλέξει αλλά και ότι σχετίζεται με αυτά όπως online διαγωνίσματα, εργασίες και διάφορα online quiz!

Στο eGnosi χρησιμοποιούμε Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή επιλογών»! «Εδώ» θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.