Μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου

Με πάνω από 100 μαθήματα όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, θα βρεις όλη την γνώση που αναζητάς για να πετύχεις στις εξετάσεις σου.

Πρόσβαση από παντού

Το διαδικτυακό φροντιστήριο egnosi σου προσφέρει πρόσβαση στη μάθηση, με ποιοτικές παροχές υψηλού επιπέδου, από όπου κι αν βρίσκεται ο τόπος διαμονής σου.

 

100% Online εκπαίδευση

Με τα πιο σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας και την εξειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης παρακολουθείς τα μαθήματά σου, διαδραστικά, από τον προσωπικό σου χώρο.

 

Υψηλό επίπεδο επιτυχίας

Μπες κι εσύ στην οικογένεια του φροντιστηρίου μας και πέτυχε την υλοποίηση των στόχων σου.

 

Ολοκληρωμένα πακέτα

Το φροντιστήριο Εgnosi παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του ολοκληρωμένου πακέτου μαθημάτων όσο και την επιλογή κάποιου μαθήματος ξεχωριστά

Έναρξη Μαθημάτων

Τα ομαδικά μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Η διδακτική ώρα υπολογίζεται στα 50΄.

Εκπαίδευση χωρίς περιορισμούς

Τα ιδιαίτερα διαδικτυακά μαθήματα δίνουν την ευκαιρία για μάθηση σε σχεδόν όλους, ανεξάρτητα από το καθημερινό τους πρόγραμμα.

user-register

Γίνε μαθητής στο eGnosi

Κάνε την εγγραφή σου, επίλεξε τα μαθήματα που θέλεις να παρακολουθήσεις και ξεκίνησε την εκμάθηση.
Μάθε πώς
online-frontistirio-03

Online φροντιστήριο eGnosi

Είμαστε ένα αμιγώς διαδικτυακό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης αποτελούμενο από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους καθηγητές.
Μάθε περισσότερα

Στο eGnosi χρησιμοποιούμε Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή επιλογών»! «Εδώ» θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.