Τα μαθήματα μας

Με πάνω από 100 μαθήματα και 18 τάξεις, θα βρεις όλη την γνώση που αναζητάς για να πετύχεις στις εξετάσεις σου.

Μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου

Το Γυμνάσιο αποτελεί τη μετάβαση κάθε παιδιού από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο μαθητής χρειάζεται να αποκτήσει τις βάσεις για τις επόμενες χρονιές, τη μεθοδολογία αλλά και οργάνωση διαβάσματος. Με τη δική σας, αλλά και τη δική μας πολύπλευρη υποστήριξη, ενθάρρυνση και καθοδήγηση, ο μαθητής θα επιτύχει την καλλιέργεια και ανάδειξη των δυνατοτήτων του, όχι μόνο διευρύνοντας το γνωστικό του υπόβαθρο, αλλά και υποδεικνύοντας του νέους, βοηθητικούς τρόπους κατάκτησης της γνώσης.

Μαθήματα για όλες τις τάξεις του Λυκείου

Το φροντιστήριο μας ιδρύθηκε για μαθητές που επιθυμούν να θέσουν στέρεες βάσεις. Για μαθητές που στοχεύουν ψηλά. Για εμάς, κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός κι αποτελεί μέλος της οικογένειάς μας. Για όλους αυτούς υπάρχει η egnosi. Μπες κι εσύ στην οικογένεια του φροντιστηρίου μας και πέτυχε την υλοποίηση των στόχων σου.

Μαθήματα για Ομογενείς

Το διαδικτυακό φροντιστήριο egnosi σου προσφέρει πρόσβαση στη μάθηση, με ποιοτικές παροχές υψηλού επιπέδου, από όπου κι αν βρίσκεται ο τόπος διαμονής σου. Με τα πιο σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τους άρτια καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές μας, στόχος μας η πραγματοποίηση των ονείρων σας και η επίτευξη των στόχων σας. Όραμα μας, να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στη μάθηση σε όλους, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.

Εκπαίδευση χωρίς περιορισμούς

Τα ιδιαίτερα διαδικτυακά μαθήματα δίνουν την ευκαιρία για μάθηση σε σχεδόν όλους, ανεξάρτητα από το καθημερινό τους πρόγραμμα.

user-register

Γίνε μαθητής στο eGnosi

Κάνε την εγγραφή σου, επίλεξε τα μαθήματα που θέλεις να παρακολουθήσεις και ξεκίνησε την εκμάθηση.
Μάθε πώς
online-frontistirio-03

Online φροντιστήριο eGnosi

Είμαστε ένα αμιγώς διαδικτυακό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης αποτελούμενο από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους καθηγητές.
Μάθε περισσότερα

Στο eGnosi χρησιμοποιούμε Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή επιλογών»! «Εδώ» θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.