Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές σας ερωτήσεις.

Τα μαθήματα ξεκινούν το μήνα Σεπτέμβριο και ολοκληρώνονται με το πέρας των εξετάσεων.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Εφόσον εκδηλώσετε ενδιαφέρον, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Στο δοκιμαστικό μάθημα, ο μαθητής θα ξεναγηθεί στην ιστοσελίδα, καθώς και στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Θα γνωρίσει τα εργαλεία, τις δυνατότητές της και θα του παρουσιαστεί αναλυτικά με κάθε λεπτομέρεια ο τρόπος διενέργειας του ψηφιακού μαθήματος. Θα συνομιλήσει με το διδάσκοντα-καθηγητή και μαζί θα επιλύσουμε κάθε απορία που μπορεί να έχετε. Το δοκιμαστικό μάθημα δεν αποτελεί δέσμευση για εσάς.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στην καρτέλα ‘’Γίνε μαθητής’’ ή κλικάροντας το πλήκτρο που βρίσκεται πάνω δεξιά με την αναγραφόμενη ένδειξη ’’εγγραφή’’. Διαφορετικά, μπορείτε να καλέσετε στο 2310-123456,για να διευκρινίσουμε την όποια σας  απορία και να γνωρίσετε και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας.

Η συνδρομή περιλαμβάνει αυτά που αναφέρονται αναλυτικά στην περιγραφή. Συνοπτικά εν προκειμένω: 1)Live διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας. 2)Εβδομαδιαία καθοδήγηση μελέτης. 3)Επίλυση ασκήσεων του σχολικού βιβλίου και άλλων επιπρόσθετων ασκήσεων, καθώς και παροχή κατευθυντήριων γραμμών      για ασκήσεις που ανατέθηκαν από σχολικούς καθηγητές.  4)Διαρκής επικοινωνία καθηγητή – μαθητή και υποστήριξη με παράλληλη ενημέρωση προόδου του γονέα. 5) Προετοιμασία εξετάσεων. 6) Επίλυση αποριών.

Ως προς το περιεχόμενο και τις παροχές που θα λαμβάνετε καμία, αλλά εφόσον επιλέξετε συνολικά όλο το πακέτο των μαθημάτων επωφελείστε ήδη μιας υπολογισμένης έκπτωσης της τάξης του 10% ,από  ότι  εάν επιλέξετε συνολικά όλα τα μεμονωμένα μαθήματα ξεχωριστά.

Αν επιλέξετε ετήσια συνδρομή, έχετε ένα οικονομικό όφελος της τάξης του 10%,που είναι ήδη υπολογισμένο σε σχέση με το ενδεχόμενο επιλογής μηνιαίας συνδρομής μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

  1. Μπορείτε να επιλέξετε online πληρωμή μέσω της κάρτας σας (χρεωστική/πιστωτική).
  2. Μέσω Paypal.
  3. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Κάνετε κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, που σας εξυπηρετεί με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και το μάθημα που έχετε επιλέξει. Κατόπιν τούτου, μας αποστέλλετε την απόδειξη που έχετε στη διάθεσή σας ή εναλλακτικά μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 2310123456. Η διαδικασία της ενημέρωσης είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση ενεργοποίησης της συνδρομής σας.

Μετέπειτα, για την ανανέωση της συνδρομής σας και τον επόμενο μήνα θα πρέπει να τηρηθεί η ίδια διαδικασία κάνοντας κατάθεση εντός 10 ημερών από τη λήξη της τελευταίας σας συνδρομής.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

Πειραιώς:

Εθνική:

Alpha bank:

Eurobank:

Μία διδακτική ώρα υπολογίζεται στα 45-50 λεπτά.

Τα τμήματά μας είναι κλειστά ολιγομελή και αποτελούνται από 2-5 μαθητές.

Τα διαγωνίσματα στο φροντιστήριο μας είναι χωρισμένα σε δύο κατηγορίες. Οι μαθητές σε κάθε τάξη, σε κάθε μάθημα θα γράφουν διαγωνίσματα και των δύο κατηγοριών.

Στην πρώτη κατηγορία, ο μαθητής θα συνδέεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα 10 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα του διαγωνίσματος, θα λαμβάνει το διαγώνισμα μέσω της πλατφόρμας, θα το γράφει με ανοιχτή κάμερα, ώστε να επιτηρείται και μετά την ολοκλήρωση εντός του προκαθορισμένου  χρόνου, θα το φωτογραφίζει  αποστέλλοντάς το σε εμάς προς διόρθωση.

Στη δεύτερη κατηγορία, ο μαθητής παίρνει το διαγώνισμα-εργασία για το σπίτι και το επιλύει, όποτε ο ίδιος θελήσει. Ωστόσο, το διαγώνισμα έχει συγκεκριμένο χρόνο και ο μαθητής καλείται να το επιλύσει εντός των επιτρεπόμενων χρονικών πλαισίων και κλειδώνοντας τις απαντήσεις του, μην έχοντας τη δυνατότητα να το ανοίξει ξανά για τυχόν τροποποιήσεις απαντήσεων. Μάλιστα, εν τοιαύτη περιπτώσει, οι απαντήσεις αποστέλλονται αυτόματα σε εμάς.

Η ενημέρωση γίνεται με δύο τρόπους και μπορείτε να επιλέξετε όποιον εσείς επιθυμείτε ή και τους δύο. Παρέχεται η δυνατότητα να έχετε μηνιαία τηλεφωνική ενημέρωση από όλους τους διδάσκοντες. Εναλλακτικά, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω ενός  αρχείου pdf,που θα σας αποστέλλουμε ανά μήνα στο e-mail σας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που σας αφορούν, όπως βαθμοί διαγωνισμάτων, σκορ στα quiz διαβαθμισμένης δυσκολίας κτλ.

Στο eGnosi χρησιμοποιούμε Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή επιλογών»! «Εδώ» θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.