Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Στο Δημοτικό ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της βασικής εκπαίδευσης. Η Α’ Γυμνασίου αποτελεί τη μετάβαση του κάθε παιδιού από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να γίνει με τρόπο ομαλό και επιτυχημένο. Ο μαθητής/μαθήτρια χρειάζεται να αποκτήσει τις γνωστικές βάσεις για τις επόμενες χρονιές, τη μεθοδολογία-οργάνωση  διαβάσματος, το κίνητρο,αλλά και την αυτοπεποίθηση, προκειμένου να συνεχίσει και να προσαρμοστεί στο Γυμνάσιο. Απαραίτητη ελάχιστη προϋπόθεση προς επίτευξη των παραπάνω στόχων, η σωστή προετοιμασία του μαθητή στα βασικότερα μαθήματα της τάξης.

Τι προσφέρουμε:

  • Διδασκαλία μέσω της σύγχρονης εξειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.
  • Διαρκής τροφοδότηση του μαθητή με ασκήσεις, σημειώσεις και υλικό μέσω της ιστοσελίδας, της πλατφόρμας και άλλων εφαρμογών (όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κτλ.)
  • Παρουσίαση των ασκήσεων διαδραστικά.
  • Επίλυση των παραπάνω ασκήσεων από τους μαθητές, και διόρθωση αυτών.
  • Διαρκής επικοινωνία καθηγητή – μαθητών.
  • Εξοικείωση των μαθητών με το ομαδοσυνεργατικό μοντέλο διδασκαλίας κι αλληλεπίδρασης.
  • Online ασκήσεις.
  • Online quiz γνώσεων διαβαθμισμένης δυσκολίας και μηνιαία διαγωνίσματα.
  • Υπόδειξη μεθοδολογίας: Διαβάσματος – Προσέγγισης – Επίλυσης θεμάτων.

Στόχος μας:

Οι μαθητές μας να είναι πλήρως προετοιμασμένοι στις απαιτήσεις του σχολείου. Να είναι σε θέση να ανταποκριθούν άριστα στα διαγωνίσματα και τις τελικές σχολικές εξετάσεις. Να έχουν κατανοήσει και αφομοιώσει πλήρως την ύλη των βασικότερων μαθημάτων της τάξης, όντας σε θέση να επιλύουν ασκήσεις του φροντιστηρίου μας, καθώς και ασκήσεις αυξημένης δυσκολίας κι απαιτήσεων για όσους ξεχωρίσουν. Με την καθοδήγησή μας επιδιώκεται να επιτύχουν την καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους, όχι μόνο εφοδιάζοντας τους με  γνώση αλλά και νέους τρόπους απόκτησή της.

Starting Course

1

After Intro

Μετάβαση στο <a href="https://egnosi.edu.gr/syxnes-erotiseis/" target="_blank">Συχνές Ερωτήσεις</a>
  1. Η διάρκεια της διδακτικής ώρας υπολογίζεται στα 50’.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική.

Για να κάνετε κριτική θα χρειαστεί να κάνετε είσοδο.
Μηνιαία Συνδρομή
Εγγεγραμμένοι: 0 μαθητές
Διάρκεια: 4 ώρες/εβδομάδα
Διαλέξεις: 0

Κάντε ένα δοκιμαστικό μάθημα εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.

Μάθετε πώς

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

Στο eGnosi χρησιμοποιούμε Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή επιλογών»! «Εδώ» θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.