Μαθηματικά

Στα μαθηματικά της Α’ Γυμνασίου ο μαθητής/μαθήτρια θα ξεκινήσει μελετώντας τις πράξεις ( πρόσθεση , αφαίρεση , πολλαπλασιασμό) των φυσικών αριθμών, αλλά και των κλασμάτων. Στα επόμενα κεφάλαια, θα συναντήσει για πρώτη φορά τους δεκαδικούς αριθμούς  και τη διαχείρισή τους. Επίσης, θα μάθει τη μεθοδολογία  επίλυσης πρωτοβάθμιων εξισώσεων, προβλημάτων με χρήση εξισώσεων , ποσοστών και αντιστρόφως ανάλογων ποσών. Κλείνοντας, θα διδαχθεί τους αρνητικούς αριθμούς και πράξεις με χρήση αυτών. Ταυτόχρονα, στη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιείται εισαγωγή σε βασικές γεωμετρικές έννοιες, όπως τα βασικά γεωμετρικά σχήματα και οι ιδιότητές τους. Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν τα τρίγωνα, καθότι γίνεται μελέτη αυτών, των ειδών τους, τα πρωτευόντων και δευτερευόντων στοιχείων των τριγώνων.

Τι προσφέρουμε:

  • Διδασκαλία μέσω της σύγχρονης εξειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.
  • Παρουσίαση και διαρκής τροφοδότηση του μαθητή με ασκήσεις μέσω της ιστοσελίδας, της πλατφόρμας τηλεκπαίδευση, αλλά και άλλων εφαρμογών (όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κτλ.)
  • Διόρθωση των παραπάνω ασκήσεων.
  • Διαρκής επαφή καθηγητή- μαθητών.
  • Online ασκήσεις Μαθηματικών – Γεωμετρίας διαδραστικά κάνοντας χρήση του λευκοπίνακα και καθοδήγηση για επίλυση αυτών.
  • Online quiz γνώσεων διαβαθμισμένης δυσκολίας και μηνιαία διαγωνίσματα.
  • Υπόδειξη μεθοδολογίας: Διαβάσματος – Προσέγγισης – Επίλυσης θεμάτων.

Στόχος μας:

Οι μαθητές μας να είναι σε θέση να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις του σχολείου, των διαγωνισμάτων και των εξετάσεων. Να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τη συσσωρευμένη γνώση – ώστε αυτή να μη μείνει στείρα – αλλά με σωστό τρόπο εμπέδωσης,  να λάβει διαστάσεις πολύτιμου εργαλείου  κατανόησης των Μαθηματικών.

Starting Course

1
Volta GPU for optimization.

After Intro

  1. Η διάρκεια της διδακτικής ώρας υπολογίζεται στα 50’.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική.

Για να κάνετε κριτική θα χρειαστεί να κάνετε είσοδο.
Μηνιαία Συνδρομή
Εγγεγραμμένοι: 0 μαθητές
Διάρκεια: 2 ώρες/εβδομάδα
Διαλέξεις: 1

Κάντε ένα δοκιμαστικό μάθημα εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.

Μάθετε πώς

Στο eGnosi χρησιμοποιούμε Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή επιλογών»! «Εδώ» θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.